مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان دیشب به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در دیدار با خانواده شهید والا مقام حبیب الله رحمانی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که فرمودند " خانواده های شهدا به ملت ایران آبرو و حیثیت دادند" گفت : دیدار با خانواده معظم شهدا، محضر کسب فیض است .
مدیر امور اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز در نشست هم اندیشی و هماهنگی کاریابی های غیر دولتی استان گفت: کاریابیهای البرز باید در جذب نیروی کار مورد نیاز شرکت ها در استان البرز فعال شوند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان صبح امروز در بازدید از گروه صنعتی شکوفا صنعت پویا در کرمان با بیان اینکه : وجود یک سیستم ایمنی و بهداشت حرفهای در جهت ایمنسازی شرایط محیطهای کاری و صیانت از ایمنی و سلامت کارکنان واحدهای صنعتی بسیار مهم و حیاتی است گفت : گروه صنعتی شکوفا صنعت پویا با بکارگیری 900 نیروی کار یکی از موفق ترین بنگاههای صنعتی استان محسوب می شود .