دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان اصفهان مطرح کرد: پایش فضای درونی و بیرونی واحدهای اقتصادی نقش مهمی در کنترل و کاهش اعتیاد جامعه کارگری دارد.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: تشکل های کارآفرینی،خیرین و سمن ها برای اشتغالزایی معتادان بهبودیافته به دولت کمک کنند.
سرپرست مرکز حراست وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: موضوع سلامت اداری و رضایت مردم یکی از اولویت های این وزارتخانه است و اعتقاد داریم یکی از مؤلفه های تاثیر گذار در ارزیابی عملکرد باید رضایتمندی مردم باشد.
راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی با همکاری شهرداری، اجرایی نمودن طرح مسجدکارآفرین با استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، آموزش های مختلف در حوزه کسب وکار و همچنین توسعه مشاغل خانگی نیز در حوزه کارآفرینی و اشتغال این اداره کل باید دنبال شود.